MAGIC IS NU Constell KLIK HIER
Ons kantoor is gevestigd op:
Brouwersgracht 238
1013 HE
Amsterdam

Ik neem contact op... en dan?

Komen wij bij u op de koffie! Want ervaren is beter dan bekijken. Daarnaast leren u graag kennen, want we worden ‘stiekum’ een beetje onderdeel van uw bedrijf. Althans, zo zien wij dat. Een intensieve samenwerking en ondersteuning is belangrijk, zodat u op ons kunt vertrouwen.

Wij laten u zien hoe compleet de Magic Hospitality Manager is en waarom ook u veel tijd kunt besparen met offertes maken - en zoveel meer events per jaar kan opleveren. Op deze manier kunt u ervaren hoe flexibel, uitgebreid, makkelijk en uniek de Magic Hospitality Manager is.

Ok, ik kies voor Magic... en dan?

Komen wij weer bij u op de koffie en lopen we onderstaand stappenplan met u door:

Stap 1

Stap 1: samen gaan we al uw opties in Magic gaan invoeren. U kunt het zien als 1 grote puzzel: we stoppen alle puzzelstukjes (al uw mogelijkheden die u voor een event heeft) in Magic.

Wij nemen ruim de tijd voor u, totdat alles volledig naar wens is. Fotos, prijzen, omschrijvingen, tijden, datums... alles! En geen nood; WIJ doen het meeste werk voor u.

Alhoewel Magic erg vanzelf werkt en weinig uitleg nodig heeft, geven wij trainingen aan uw administratief én uitvoerend personeel waar nodig.

Stap 2

Stap 2: De online Offerte Planner kan nu geïntegreerd worden op uw website. Dit kan simpelweg een banner op uw website zijn, of wij nemen contact op met uw webdesigner voor een specifiekere implementatie. Wij zorgen voor de gehele technische afhandeling en data mogelijkheden.

Stap 3

Stap 3: Aan de slag! U kunt zoveel offertes & events beheren als u wilt! Na de implementatie is een veelgehoorde opmerking; NU wordt ik er vrolijk van. En dat klopt, u hoeft nu alles enkel bij te houden. Voor de rest gaat alles makkelijk én automatisch.

Op dit moment gaat u het gemak ervaren van Magic; offertes met 1 druk op de knop maken, klanten kunnen de offerte online inkijken en aanpassen. Betalingen en facturen gaan automatisch. Wijzigingen gaan foutloos en worden vanuit 1 bron overal doorgevoerd en herberekend. En nog zoveel meer!!

Uiteraard zullen wij u blijvend ondersteunen via live chat, telefoon of komen persoonlijk langs als dat gewenst is

Lees ook: veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Zij hebben al Magic...

 • Kasteel Wijenburg

  Echteld

 • Kasteel Heeswijk

  Heeswijk-Dinther

 • Beachclub No5

  Zandvoort

 • Kasteel Kerckebosch

  Zeist

 • De Havixhorst

  De Schiphorst

 • Kasteel Maurick

  Vught

 • Slot Doddendael

  Ewijk

 • hi!

  Buitenplaats Amerongen

  Amerongen

 • De Meesterproef

  Nijmegen

Ook toe aan Magic?

Bel ons op 020 893 2406 of vul dit formulier in.
Wij nemen dan zsm contact met u op voor een demo.