• Zo werkt het

  voor u, als feestlocatie

  Het meest complete feest-offerte & plannings systeem. Speciaal voor feest- & trouwlocaties!

  Offertes & feesten beheren,draaiboek,

  To-do lijst & facturen bijhouden

Uniek in Nederland; Online offertes maken, feesten plannen, organiseren & betalingen.

Hét alles-in-1 systeem voor elk feest- & trouwlocatie om offertes te maken en alles mee te organiseren! En met alles...bedoelen wij ook alles! U heeft geen papierwerk meer!

Uniek in Nederland is dat uw klanten (bruidsparen e.d.) thuis, op uw website een offerte kunnen maken. Ze kunen zelf hapjes, drankjes, decoratie, zalen en andere opties kiezen. Maar u kunt ook een offerte maken tijdens het locatiegesprek (met bijvoorbeeld een tablet). Waarna uw klanten de offerte rustig thuis kunnen bekijken, aanpassen en later het feest samen met u kunnen plannen.

U hoeft al uw feest-opties maar één keer in het systeem te plaatsen, inclusief instructies voor het personeel. De Offerte Planner zorgt ervoor dat elke offerte volledig automatisch tot stand komt. Dit inclusief een draaiboek, specifiek met alle gekozen opties, zodat uw personeelsleden duidelijke overzichten hebben tijdens het feest en precies weten wat ze moeten doen.

Uw feest-offertes: overzichten & beheren
Zet in optie Feest bevestigen
Offerte wijzigen
Beheer in uw agenda
Draaiboek & feesten beheren
Voorbereiden & tijdens het feest
Draaiboek ter voor-bereiding van het feest en dag-indeling tijdens het feest. Met alle info voor uw keuken & bedieningspersoneel.
Al uw geboekte feesten op een rij.
 • Bevestigen & plannen
 • To-do lijst per feest
 • Betalingen & facturatie
En nog veel meer!

Locatiegesprek regelen bij nieuwe offerte aanvragen Wanneer een nieuwe klant een offerte heeft gemaakt kunt u, via de offerteplanner een afspraak regelen voor een locatiebezichtiging, om de offerte in detail samen te bespreken.

Informatie & vragen toevoegen. U heeft als locatie altijd veel algemene informatie die u wilt overbrengen naar bijvoorbeeld een bruidspaar. Waar op te letten, wat mee te nemen, wat te doen en ook... niet te doen! Dit kunt u op een slimme manier, één keer in het systeem plaatsen, waarna elke klant precies de juiste informatie ontvangt die van toepassing zijn op dat feest. Dat is op basis van de feestkeuzes die gemaakt zijn door uw klant. Ook kunt u vragen stellen die van toepassing zijn op de keuzes van een individueel feest. Heeft u rolstoelen nodig, heeft u vegetariërs of welk speciaal muziekstuk wilt u horen tijdens de ceremonie? Dit alles is makkelijk terug te lezen in het draaiboek, zodat op de feestdag zelf, alles op het juiste tijdstip geregeld wordt.

Algemene voorwaarden opstellen Zeker weten dat uw klanten akkoord gaan met uw algemene voorwaarden? U kunt deze gemakkelijk implementeren bij uw boekingsproces

Kortingen toevoegen Heeft u Best Wedding Deals, of wilt u korting geven op de zaalhuur of gehele factuur op bepaalde dagen die u moeilijk(er) verkoopt? Zet kortingen in uw systeem voor bepaalde dagen. Of geef een korting op een individuele factuur om een klant net even over die streep te trekken.

Speciale wensen toevoegen Geen enkele bruiloft is hetzelfde. Dus heeft een bruidspaar speciale (uitzonderlijke!) wensen? Geen probleem. Wij hebben hele gemakkelijke mogelijkheden om in een handomdraai deze wensen te regelen. Voeg toe aan de offerte en factuur, stel uw personeel op de hoogte en regel alles direct met uw leveranciers.

Actiepunten toevoegenZet acties in uw draaiboek voor uw persooneel voor een specifiek feest. Niets meer over het hoofd zien in één duidelijk overzicht.

Leveranciers toevoegenBeveel uw leveranciers aan en geef uw klanten de mogelijkheid direct te boeken via de Offerte Planner.

Ambtenaar van de burgelijke stand
Muziekband
Bruidsfotograaf
Bruidstaarten
DJ
Videograaf

Feest-offertes maken was nog nooit zo makkelijk!

Neem contact met ons op!

Wij geven u een vrijblijvende demonstratie