• Verhoog uw omzet & aantal feesten per jaar!

  80% sneller offertes maken

  65% meer feest aanvragen

  Bij een jaarabonnement is de eerste maand gratis & ontvangt u een compleet (met de Offerte Planner) geïnstalleerde tablet cadeau om direct van start te kunnen gaan.

  249 euro per maand

  239 euro per maand / (12 maanden) + eerste maand gratis + tablet

  Integratie van de offerteplanner op uw site Volledig gebruik van alle functies Begeleiding bij de opstart Persoonlijke helpdesk ondersteuning Aanvragen
Extra! Ontvang
100 punten Bij een jaarabonnement van de Offerte Planner
Waarom zou ik kiezen voor de Offerte Planner?

Wij zijn uniek in Nederland met deze manier van (online) feest-offertes maken & plannen. Daarnaast krijgt u bij ons professionele ondersteuning en alle advies die u nodig heeft. Wij nemen de tijd voor u en uw personeel en leggen stap voor stap uit hoe de Offerte Planner werkt. Voordat u het weet zit u, samen met uw klanten, overzichtelijke offertes te maken tijdens een locatiegesprek en uw feesten digitaal te plannen!

Alles voor 1 vaste prijs!
- Volledig toegang tot alle functies van de Offerte Planner - Integratie op uw website voor online plannen - Alle benodigde serverruimte voor uw systeem - Backup van uw data. U kunt nooit uw gegevens verliezen! - Begeleiding bij de opstart - Betaalmogelijkheden voor uw klanten (iDEAL, CreditCard, etc) - Profesionele helpdesk wanneer u dat nodig heeft:
Live chat
bel of
persoonlijke ondersteuning op locatie.
De Offerte Planner verdient zichzelf terug.

De Offerte Planner neemt niet alleen heel veel tijd uit handen voor u bij het maken van offertes en het plannen van het feest, het is ook echt een toevoeging voor uw klanten. Zij kunnen immers nu zelf makkelijk opties toevoegen en verwijderen, totdat ze helemaal tevreden zijn over het feest. Daarnaast verdient de Offerte Planner zich terug door de laagdrempelige manier van informatie opvragen. Want; de Offerte Planner heeft inmiddels bewezen dat u hierdoor meer (veel meer!) feesten & bruiloften per jaar zult verkopen.

Het persoonlijke contact met mijn klanten is heel belangrijk voor mij. Verlies ik die niet?

Het systeem is voortgekomen door noodzaak uit de praktijk. Wij begrijpen dus als geen ander hoe belangrijk het persoonlijke contact is met uw klant. Uit ervaringen kunnen we juist mededelen dat het persoonlijke contact alleen maar sterker wordt, doordat u nu meer mogelijkheden heeft om te communiceren. Ook gaan locatiegesprekken efficiënter én gemakkelijker, waardoor u meer tijd over heeft om uw klant persoonlijk te leren kennen.

Ik heb interesse, en nu?

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen tijdens dit persoonlijke gesprek alle mogelijkheden & voordelen toelichten van de Offerte Planner. Daarna besluit u pas of u ook gebruik gaat maken van de nieuwste manier van feest-offertes maken!

Feest-offertes maken was nog nooit zo makkelijk!

Neem contact met ons op!

Wij geven u een vrijblijvende demonstratie