Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Ook 80% sneller offertes maken en 65% meer feest-aanvragen op uw locatie?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen tijdens dit persoonlijke gesprek alle mogelijkheden & voordelen toelichten. Daarna besluit u pas of u ook gebruik gaat maken van de nieuwste manier van feest-offertes maken.

of bel ons op 020 893 2406
Ik neem contact op...en dan?

Komen wij bij u op de koffie! Wij leggen u alle voordelen van de Offerte Planner uit en waarom ook u veel tijd kunt besparen met offertes maken en hoe de Offerte Planner u zoveel meer feesten per jaar kan opleveren. Daarnaast kunnen we bepalen hoe u optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die de Offerte Planner te bieden heeft.

Ik kies voor de Offerte Planner... en dan?

Komen wij weer bij u op de koffie en lopen we onderstaand stappenplan met u door:

STAP 1

Stap 1: samen met u zullen we al uw feest-opties in de Offerte Planner gaan invoeren. U kunt het zien als 1 grote puzzel. We stoppen alle puzzel- stukjes (al uw mogelijkheden die u voor een feest heeft) in de Offerte Planner.

Wij nemen ruim de tijd voor u, totdat alles volledig naar wens is. Fotos, prijzen, omschrijvingen, tijden, datums... alles!

Inclusief instructies voor het personeel/keuken. In plaats dat u dit voor elk feest opnieuw maakt, zoekt de Offerte Planner de juiste mogelijkheden & instructies voor u bij elkaar. Hierdoor wordt er volautomatisch een offerte (en later een draaiboek) op maat gemaakt, voor elk feest weer!

STAP 2

Stap 2: U krijgt van ons alle ondersteuning en advies die u nodig heeft om direct aan de slag te gaan. Wij zullen u & uw personeel tot in detail uitleggen hoe alles werkt. Uiteraard kunt u dit ook helemaal zelf in uw eigen backoffice. Wij kijken altijd op de achtergrond even mee om te zorgen dat u elke keer weer een top-feest kan geven!

STAP 3

Stap 3: De online Offerte Planner kan nu geïntegreerd worden op uw website. Dit is simpelweg een linkje op uw homepage (of contact pagina, of waar dan ook) en wij zorgen voor de gehele technische server & data mogelijkheden.

STAP 4

Stap 4: Aan de slag! U kunt zoveel offertes & feesten beheren als u wilt! Wij zullen u blijvend ondersteunen via live chat, telefoon of komen persoonlijk langs als dat gewenst is.

Feest-offertes maken was nog nooit zo makkelijk!

Neem contact met ons op!

Wij geven u een vrijblijvende demonstratie